Progovorila o odnosu sa sestrom Kejt: Pipa Midlton dala svoj prvi intervju (VIDEO)

0
Pipa Midlton dala je svoj prvi intervju i to Metu Loeru za Today Show, sa kojim je razgovarala o svom odnosu sa sestrom, vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton.
Met Loer i Pipa Midlton, foto: Screenshot
Met Loer i Pipa Midlton, foto: Screenshot

Pipa Midlton dala je svoj prvi televizijski intervju. Među mnogim zanimljivim stvarima koje je rekla bilo je i to da kraljevsko venčanje nije značajno promenilo njen odnos sa sestrom Kejt.
 
- Imamo sasvim normalan odnos. Vrlo smo bliske i međusobno se podržavamo. Razmenjujemo mišljenja i stvari - rekla je Pipa.

Pročitajte koje se dijete pridržavaju sestre Midlton
 
Tetka malog princa Džordža dodala je i da je njena sestra Kejt pod pritiskom raznih obaveza, ali da još uvek ima vremena za viđanje s njom.
 
- Još uvek radimo stvari kao porodica. Mislim da je to što smo bliska porodica zapravo najvažnije u održavanju normalnih odnosa. To nas održava - rekla je.

Pogledajte kako se Kejt Midlton provodila pre ulaska u kraljevsku porodicu
 
Inače, Pipa je na biciklu je prošla 12 američkih država u sklopu dobrotvornog događaja Race across America pa se tako bolje upoznala sa SAD-om. Bila je oduševljena veličinom i raznolikošću SAD-a, i dodala je da su je ljudi na svakom mestu dočekali prijateljski.

 

makonda-tracker