Da li biste ih prepoznali?: Ovo su sestre Kardašijan iz tinejdžerskih dana (FOTO)

0
Kim Kardašijan putem Instagrama sa fanovima je podelila fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Kortni, a na kojoj, prema mišljenju mnogih, nimalo ne liči na sebe.
Kloe, Kim i Kortni Kardašijan, foto: Profimedia
Kloe, Kim i Kortni Kardašijan, foto: Profimedia

Naime, tokom odrastanja tridesettrogodišnja Kim prošla je mnoge transformacije - kako one koje su joj došle prirodno, tako i one koje su nastale kao nakon estetskih zahvata.

Pogledajte porodični portret sa venčanja Kim Kardašijan

Kako god  bilo, starleta se ponosi svojim detinjstvom i kaže da je kao dete bila srećna i da je odrastanje u porodici Kardašijan za nju nešto što ne bi menjala ni za šta na svetu.


Kim je na Instagramu objavila dve fotografije iz detinjstva - na prvoj fotografiji snimljenoj 1981. godine Kim pozira u društvu svoje sestre Kortni u istim odevnim kombinacijama, dok su na drugoj u društvu njihove prijateljice i očuha Brusa Dženera, koji je u to vreme, 1992. godine bio instruktor fitnesa.

Pogledajte kojim poklonom je Kim nedavno obradovala supruga za njegov 37. rođendan

Na fotografiji Kortni izgleda isto kao i danas, ali Kim je prema mišljenju njenih fanova apsolutno neprepoznatljiva. I tada je imala dugu kosu, guste obrve i napućene usne, ali crte lica su potpuno drugačije.

makonda-tracker