Dragana Mirković i dalje u bolnici: Lečenje sporije od očekivanog

0
Pevačica Dragana Mirković nakon udesa koji je imala pre petnaest dana završila je u bolnici gde se oporavlja od teške povrede kičme
Dragana Mirković, foto: Petar Đorđević
Dragana Mirković, foto: Petar Đorđević

Dragana Mirković smeštena je u bolnici u Beču odmah nakon udesa, a za Alo otkrila je da se i dalje tamo nalazi.

- Oprostite, ali još sam u bolnici i ne mogu trenutno ništa opširnije da vam kažem. Pozdravljam vas - kratko im je odgovorila Dragana.

Na koji način je suprug zaprosio Draganu Mirković pročitajte OVDE.

Naime, pevačica je očekivala da će se mnogo brže oporaviti, ali se sam tok lečenja iskomplikovao, pa će do daljnjeg ostati u bolnici u Beču, gde je smeštena u jednom od apartmana.

Doktori su nakon udesa mislili da su povrede blaže, ali su ubrzo utvrdili teže povrede kičme kod Dragane, zbog čega će oporavak trajati tri meseca.

Koji sportista je kupio celu ložu za predstojeći koncert Dragane Mirković pogledajte OVDE.

Pored utega i lekova koje pije za bolove, pevačicu očekuje i period terapija, vežbi i masaža.

O njoj, na odeljenju ortopedije, brine tim lekara, među kojima su najbolji stručnjaci.

Podsećanja radi, Dragana i njen suprug Toni imali su saobraćajku osmog juna, kada su se vraćali iz Ciriha u Beč, gde inače žive.

- Dragi naši, želimo da vas obavestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala bogu pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka - stajalo je dan nakon nesreće u saopštenju njihovog PR tima, kada su svi mislili da su posledice njihovog udesa blaže.

(Izvor: Alo)

makonda-tracker