Tanja Savić progovorila nakon drame u porodici: Ostala sam bez ičega!

1
Nakon što je medije preplavila informacija da je Staniša Savić, otac folk pevačice od ćerkinog novca kupio kuću na svoje ime, a potom odbio da joj preda papire kako bi ona prodala tu nekretninu, oglasila se i Tanja koja je potvrdila navode i dodala da je ostal
Tanja Savić, foto: Promo
Tanja Savić, foto: Promo

Folk pevačica Tanja Savić nedavno je ostala bez svog doma, kada je njen otac Staniša Savić odlučio da nekretninu koju je Tanja finansirala zavede na svoje ime, a kada je ona poželela da je proda, to joj nije dozvolio.

Koliko je srećna sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem i svoja dva sinčića pročitajte u intervjuu OVDE.

- Ja sam godinama davala pare mami da mi čuva novac i oni su kupili kuću. Ja tada nisam bila tu, a oni su je prepisali na tatino ime. Sada kada je došlo vreme da meni novac treba, nisam mogla da dobijem odobrenje da mogu da prodam kuću - rekla je Tanja za portal SrbijaDanas.com i navela da je u pitanju cifra od oko 100.000 evra.

Tanja je navela da posle svega što se dogodilo ne razgovara sa ocem, ali da je sa majkom, bratom i sestrom ostala  u dobrim odnosima.

- Jako sam razočarana. Imala sam velike planove za sebe i svoju porodicu, a sada sam ostala bez ičega i teško mi je zbog toga. Međutim, život ide dalje, ja ću zaraditi - rekla je Savićeva, koja tvrdi da uprkos svemu ne planira da novac vrati sudskim putem, jer je ipak u pitanju porodica.

Tanja Savić je nedavno poptuno promenila svoj izgled do neprepoznatljivosti, pogledajte OVDE.

Izvor: Opera17

makonda-tracker