Goca Tržan: Moje fantastične tridesete

1
Svoj trideset peti rođendan pop pevačica Goca Tržan proslavila je ludom zabavom do jutra, kakvu je oduvek priželjkivala, a njena porodica i prijatelji bez prestanka su igrali uz popularne numere iz devedesetih godina
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nezaboravna žurka povodom trideset petog rođendana bila je i prva u životu pop pevačice Goce Tržan. S obzirom na to da su je ranije brojne okolnosti sprečavale da osmog jula grandiozno proslavi važan datum, ove godine je mnogo ranije osmislila svoju zabavu u klubu restorana Ruski car u centru Beograda. Crveni tepih na samom ulazu, reka šampanjca, trpeza bogata kulinarskim đakonijama, najmiliji gosti i velika količina pozitivne energije učinili su da provod koji je pevačica priželjkivala za svoje goste, potraje do jutra.

Posebno zanimljiva bila je tema proslave – stil života 90-ih godina pa iako dress code nisu svi ispoštovali, slušale su se najpopularnije numere iz tog perioda koje je birao Saša Obradović, Gocin menadžer. Na ideju da ponovo oživi duh vremena kojeg se mnogi sećaju sa gorčinom, pevačica je došla još odavno jer smatra da je muzika koja se tada slušala bila mnogo bolja i zabavnija od sadašnje. Uz vesele taktove, zabavljala se i dvogodišnja Lena, koja je pored svoje mame neprestano igrala i pevala.

- Želela sam da svoje prijatelje podsetim na vremena kada se slušala kvalitetnija muzika od one koja se izvodi danas pa sam zato odlučila da se na mojoj rođendanskoj žurci slušaju pesme od Bilija Ajdola do Dr Igija. Primetila sam da su svi neprestano igrali, a ja sam zapravo i htela da oni budu veseli i na trenutak zaborave svakodnevne probleme. Najslađa je bila moja Lena koja nije prestajala da igra i skače, iako ona te pesme i ne zna – presrećna je Goca.

Rođendanska torta na tri sprata i sa trideset i pet svećica koja joj je spremljena u Ruskom caru, izmamila je pevačicin osmeh, a kako se sama našalila, posebno zbog toga što je obilovala kičastim detaljima koji joj se izuzetno dopadaju.

- Kada sam bila mala, nikada nisam slavila rođendan jer sam rođena na dan kada sva deca odlaze na letnje raspuste i to me je baš činilo tužnom. Sećam se da su se svi klinci najviše radovali momentu kada se iznosi slavljenička torta, a ja taj trenutak nisam imala. Zbog toga mi je bilo veoma bitno da ovog puta imam i veliku tortu sa svih trideset i pet svećica, a usrećilo me je i to što su mi moji divni prijatelji prvi put otpevali pesmicu Danas nam je divan dan. Moji najbliži  drugaru, kao i moja porodica, svojim dobrim raspoloženjem pokazali su mi koliko im značim – ističe slavljenica.

Iako je dobila pregršt lepih poklona od svih zvanica, najlepši dar priuštio joj je njen suprug Ivan Marinković kome je pošlo za rukom da je i razneži. Nasuprot materijalnim stvarima koje dame najčešće dobijaju od svojih partnera, Gocu je voljeni muškarac obradovao romantičnom atmosferom u njihovom domu.

- Stvarno sam dobila dosta sjajnih poklona i još nisam stigla sve da ih pogledam, ali najlepši dar za mene je ljubav moga supruga. Pošto stalno jedno drugom kupujemo razne sitnice, poslednji romantičan čin izuzetno mnogo mi je značio. Naime, upalio je sveće po celom stanu i dočekao me sa ceduljicom na kojoj su bile ispisane izuzetno nežne i emotivne reči, zbog kojih sam se čak i malo rasplakala - kaže Goca koja ističe da su joj tridesete najlepši životni period.

- U tridesetim sam se udala i dobila ćerkicu pa uopšte nemam utisak kako vreme prolazi i da starim. Štaviše, osećam se neverovatno i bolje nego ikada – iskrena je pevačica koja uskoro planira da otputuje na godišnji odmor sa svojom porodicom.

- Dosta sam radila i iza mene je naporan period, ali ispunjenija sam nego ikad pošto sam doterala svoj fizički izgled transformišući se na predlog magazina StoryWOW! Za nekoliko dana sa Ivanom i našom Lenom odlazim u tursko letovalište Kemer, gde ćemo biti potpuno posvećeni jedni drugima - završava pop pevačica.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker