Boško i Dijana Janković: Naš preslatki sin Sergej

1
Fudbaler Boško Janković i njegova supruga Dijana desetog jula priuštili su jedno drugom najlepši dar za dvogodišnjicu bračne sreće - sinčića Sergeja koji je došao na svet pet dana pre važnog jubileja
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Srpski reprezentativac i fudbaler italijanske Đenove, Boško Janković, desetog jula postao je otac sinčiću Sergeju koji je na svet došao šest minuta nakon podneva, u jednoj bolnici u Cirihu. Njegova životna saputnica Dijana porodila se carskim rezom, a popularni sportista bio je dovoljno hrabar da donese odluku da prisustvuje porođaju.

- Naša beba teška je tri kilograma i četristo pedeset grama, a dugačka pedeset jedan centimetar. Presladak je i već ima dugačku, svetlosmeđu kosicu - kaže za Story presrećni tata i nastavlja u jednom dahu da opisuje svoju neizmernu sreću.

- To što sam prisustvovao Sergejevom rođenju za mene je neverovatno iskustvo koje ne mogu opisati rečima. Porođaj je protekao u najboljem redu, Dijana se odmara i oseća odlično, naročito otkako je našeg sina prvi put privila na grudi - iskren je Boško čiji su roditelji Milan i Verica, kao i mlađi brat Bojan već stigli u Cirih kako bi videli mališana istog dana kada je i rođen.

Inače, Dijana i Boško borave u Đenovi gde je fudbaler trenutno profesionalno angažovan, ali je mlada mama dva i po meseca pre porođaja otputovala kod svojih roditelja u Švajcarsku gde je provela poslednje trudničke dane i donela svog dečaka na svet. Boškova izabranica će u Cirihu ostati sve do jeseni, kada sa svojim voljenim i njihovom prvom bebom planira da se vrati u Italiju. Pošto je maleni Sergej Janković rođen samo pet dana pre proslave dve godine idiličnog braka svojih roditelja, ujedno im je i najlepši dar koji su jedno drugom mogli da priušte, a važan jubilej srećni supružnici najverovatnije će proslaviti odmah po Dijaninom izlasku iz porodilišta.

Podsećanja radi Dijana i Boško venčali su se petnaestog jula 2007. godine u crkvi Svetog cara Konstantina i carice Jelene u beogradskom naselju Voždovac, a proslavu građanskog sklapanja braka organizovali su u glamuroznom prostoru Vile Jelena na Dedinju. Plod njihove snažne ljubavi koja ih već godinama spaja sada je na najlepši način uokvirio prvi naslednik i omogućio im da osete čari roditeljstva.

Nikola Rumenić

makonda-tracker