Nova romansa: Antonio Banderas preboleo Melani Grifit u naručju Šeron Stoun

0
Tek što je medijima odjeknula vest da se holivudski zavodnik razvodi od Melani Grifit, evo nove: Banderas je utehu pronašao u prelepoj glumici Šeron Stoun
Šeron Stoun, Antonio Banderas, foto: Profimedia
Šeron Stoun, Antonio Banderas, foto: Profimedia

Antonio i Melani su objavili da se razvode ranije ovog meseca, a Melani je već popunila papire za razvod osamnaestogodišnjeg braka.

O razvodu Banderasa i Melani pročitajte OVDE.

Iako su duži niz godina bili vrlo bliski, izgleda da je razvod slavnog glumca Antonia Banderasa presudio da prijateljstvo sa Šeron preraste u nešto više.

- Antonio i Šeron su godinama bili dobri prijatelji. Ipak, uvek su na neki način flertovali, a sada su bliži nego ikad. I dalje ne žele da javno objave da su zajedno iz velikog poštovanja prema Melani, ali nema sumnje da su otpočeli romansu - rekao je izvor magazinu Grazia i dodao  da već planiraju zajednički odmor.

Sofija Vergara i Šeron Stoun u krevetu? Pogledajte OVDE.

- Već imaju u planu da neobavezno otputuju negde u julu. Oboje su bili u braku dva puta, a sada žele da odahnu od svega i uživaju - nastavio je izvor, rekavši da je Melani svesna da će Antonio naći drugu ženu.

- Mel je čudno što su Šeron i Antonije toliko bliski, ali je svesna činjnice da i ona i njen bivši suprug moraju da nastave sa svojim životima kad-tad - zaključio je izvor.

Da li biste prepoznali Šeron Stoun bez trunke šminke? Pogledajte OVDE.

Inače, Melani i Antonio imaju sedamnaestogodišnju ćerku Stelu, a razveli su se u prijateljskim okolnostima, rekavši da će i dalje nastaviti da cene i poštuju jedno drugo.

makonda-tracker