Uz čije hitove će Đoković proslaviti svadbu?

1
Slavni teniser vrlo često se veselio uz jednu prestoničku grupu, pa je odlučio da upravo oni uveseljavaju goste na njihovo svadbenoj proslavi.
Novak Đoković i Jelena Ristić, Foto: Profimedia
Novak Đoković i Jelena Ristić, Foto: Profimedia

Svi detalji oko svadbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić drže se u strogoj tajnosti. Gosti su zamoljeni da ne govore o venčanju koje će se obaviti na Svetom Stefanu. Ali, ipak se od medija ne može sve sakriti...

Prve detalje Novakove svadbe, pogledajte OVDE.

Svadbeno veselje počeće 9. jula i trajaće dva dana, dok se sam čin crkvenog venčanja ostavlja za drugi dan proslave. Ono će se održati u crkvi Svetog Stefana, na najuzvišenijem delu ostrva.

Goste će zabavljati Femili bend i Bane Belajev, koji su i ranije bili angažovani na njihovim porodičnim slavljima.

- U Grčkoj sam trenutno i vraćam se u subotu, pa možemo tada da se čujemo. Kada dođem sve ću znati – odgovorio je Belajev na poziv novinara.

Kako je Novak očarao Britanke, pogledajte OVDE.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake i da mu je omiljena pesma Kafana je moja sudbina, koju izvodi Toma Zdravković, pa smo sigurni da će svadbu sigurno proslaviti uz Tomine hitove. On je neretko uzimao i mikrofo od Baneta Belajeva i pevao. 

- On stalno menja omiljene pesme – rekao je Belajev uz smeh, ne želeći da otkriva bilo kakve detalje.

Kada je Jelena prvi put u javnosti pokazala trudnički stomak, pogledajte OVDE.

Na venčanju se očekuje mnogo zvanica iz svetskog džet – seta koji će odmah sa svadbe otputovati na finale Mundijala u Brazilu. Đoković je planirao isto to da učini, ali se predomislio, pa će ostati uz svoju trudnu suprugu.

 

(Izvor: Blic)

makonda-tracker