Provod na srpski način: Stiven Sigal lumpovao na prestoničkom splavu (FOTO)

0
Holivudski mega star Stiven Sigal nakon uspešnog koncerta koji je sa svojim bluz bendom održao sinoć u Sava centru rešio je da da iskusi čari našeg noćnog provoda.
Stiven Sigal, foto: Freestyler
Stiven Sigal, foto: Freestyler

Slavni glumac dao je sebi oduška u pravom smislu te reči, pa je na žurki koja je za njega organizovana na popularnom prestoničkom splavu, uživao do jutra. Glavni junak mnogih holivudskih akcionih hitova u klub je ušao sat vremena iza ponoći u društvu muzičara svog bluz benda, a u separeu koji je bio rezervisan za glumca, pridružilo mu se i više devojaka od kojih se ni u jednom momentu nije odvajao.



- Na stolu su se na svakih nekoliko minuta smenjivale boce Dom Perinjona a vidno raspoložena ekipa, ponesena sjajnom atmosferom skakala je po separeu - kaže naš sagovornik koji se našao na licu mesta i dodaje:  


- Sigal nije znao kojoj od devojaka da se posveti, pa je sa nekima samo ćaskao, a neke od prisutnih pripadnica lepšeg pola zaigrale su i praljavi ples sa holivudskom zvezdom. Iako vidno umoran, Sigal nije želeo da napusti žurku do šest časova ujutru, kada se uputio u hotel, i to u ženskom društvu - navodi izvor i dodaje da se među brojnim devojkama koje su uživale u Sigalovom drušvu tokom provoda na splavu Freestyler, našla i pevačica Nataša Šavija koja se u jednom momentu našla i u glumčevom krilu.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Stivena Sigala u Sava centru

 

makonda-tracker