I Sandra Obradović zavela Ćazima?

3
Manekenka i bivša učesnica rijaliti programa Farma Sandra Obradović navodno je još jedna od naših poznatih dama koja je otpočela romansu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem
Sandra Obradović, foto: Vladimir Šporčić
Sandra Obradović, foto: Vladimir Šporčić

Nakon spekulacija da je bio u emotivnim vezama sa Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, albanski biznismen Ćazim Osmani navodno je zaveo još jednu damu sa naše javne scene.

Kako saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora, atraktivna plavuša je već dve nedelje na proputovanju s novim dečkom, pa su, iako svoju vezu skrivaju od očiju javnosti, viđeni kako uživaju u njegovom luksuznom hotelu u Poreču, a zatim i tokom posete kazinu u Pragu koji je takođe u njegovom vlasništvu.

Pročitajte kako je Nataša Bekvalac prokomentarisala navodnu vezu sa Ćazimom

- Posle raskida veridbe sa sestrićem Bogoljuba Karića Aleksandrom Nedeljkovićem, Sandra je neko vreme bila sama, a onda je preko bliske prijateljice upoznala Ćazima, koji joj se odmah svideo. Budući da ona voli starije, a on poznate ličnosti, nije im trebalo dugo da stupe u romansu, pa su ubrzo završili u Poreču, u njegovom hotelu, u kojem su se odmarali nekoliko dana - navodi sagovornik Kurira i dodaje da je Sandra veoma srećna.

Sandra se još uvek nije oglasila povodom ovih spekulacija.

Izvor: Kurir

makonda-tracker