Kako je izgledalo upoznavanje najpoznatijih svetskih parova?

0
Šta mislite kako su se upoznali neki od najpoznatijih svetskih parova?
Bred Pit i Anđelina Džoli, foto: Profimedia
Bred Pit i Anđelina Džoli, foto: Profimedia

Tom Brejdi i Žizel Bundšen

Tom Brejdi(36) i Žizel Bundšen (33) upoznali su se 2006. godine, na preporuku zajedničkog prijatelja.

- Prijatelj mi je rekao da poznaje žensku verziju mene – izjavio je Tom jednom prilikom za magazin Details i dodao kako je, taj isti prijatelj, istovremeno Žizel rekao da poznaje mušku verziju nje i na taj ih način jednostavno spojio.

Kako izgleda vila koju Žizel i Tom prodaju za 50 miliona dolara pogledajte OVDE.

Bred Pit i Anđelina Džoli

Bred (50) i Anđelina (39) važe za najpoznatiji par u Holivudu, a upoznali su se na setu snimanja filma Gospodin i gospođa Smit, 2004. godine. U to vreme je Bred još uvek bio u braku s Dženifer Aniston, ali trenutnu privlačnost koju je ovaj par osetio na setu nisu mogli da ignorišu.

- Nisam znala ništa o Bredovom privatnom životu – izjavila je Anđelina za časopis Vogue. Ona navodi da im se ljubav jednostavno desila i dodala da ni jedno od njih dvoje nije tražilo vezu ili planiralo sličan scenario.

Dženifer Aniston i Džastin Teru

Dženifer Aniston (45) svog sadašnjeg verenika Džastina Terua (42) prvi put je primetila 2008. u filmu Tropska grmljavina, a u ljubavnoj vezi su od 2011. godine.

- Bio je jako sladak i vrlo ljubazan – rekla je Dženifer za PopSugar i dodala kako joj je istovremeno bio i vrlo tajnovit i mističan.

Dženifer i Džastin uveliko planiraju venčanje, a o tome gde će se ceremonija održati i ko će prisustvovati pročitajte OVDE.

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam

Dejvid Bekam (39) je otkrio da je sadašnju suprugu primetio mnogo ranije nego što je uspeo da je upozna. U to vreme Viktorija (40) je stalno nastupala sa bendom Spice Girls, i dopala se slavnom fudbaleru.

- Kada sam je upoznao znao sam da je ona prava osoba za mene i da moram da je osvojim. Ona je moj pojam savršene žene – izjavio je za The Sun fudbaler.

Džej Zi i Bijonse

Džej Zi (44) i Bijonse (32) znaju se još iz pevačicinih tinejdžerskih dana, a upoznali su se još dok je Bijonse bila u grupi Destiny’s Child.

- Imala sam 18 godina kada smo se prvi put upoznali i 19 kada smo počeli da se zabavljamo– izjavila je Bijonse za Glamour magazin.

Od tada su imali svojih uspona i padova, ali su se 2008. godine konačno venčali.

makonda-tracker