Progonitelju Sandre Bulok preti 12 godina zatvora

0
Opsesivni fan slavne glumice našao se na sudu, gde mu je određena kaucija u iznosu od 2 miliona dolara a preti mu čak 12 godina života iza rešetaka
Sandra Bulok; foto: Profimedia
Sandra Bulok; foto: Profimedia

Provalnik koji je 8. juna provalio u dom glumice Sandre Bulok na sudu se našao s optužbama zbog neovlašćenog posedovanja oružja koje je policija pronašla u njegovom domu. Džošua Džejms Korbet koji se izjasnio nevinim za provalu, suočiće se s čak devetnaest dodatnih krivičnih dela – sedam zbog posedovanja mašinke, dva zbog posedovanja vatrenog oružja i čak deset zbog posedovanja različitih destruktivnih uređaja.

Iako nije nosio oružje kad je provalio u kuću glumice, njegova kaucija iznosi 2 miliona dolara, a ako ga proglase krivim iza rešetaka bi mogao da provede i do dvanaest godina. Američki portal Today izvestio je da Džejmsova namera nije bila pljačka, već je jednostavno opsednut likom i delom Oskarovke, a čak vodi i dnevnik o njoj. Inače, u kući ga je otkrila Sandra koja se nakon toga zaključala i pozvala policiju.

Njen PR je izjavio da nije poveđena, a da ovo nije prvi put da je morala da se suoči s progoniteljem. Već je 2008. i 2010. godine zatražila zabranu prilaska dva različita muškarca, kako bi se osećala bezbednije.

makonda-tracker