Dvostruko slavlje: Solanž Nouls zaprošena na rođendan?

0
Sestra slavne Bijonse u utorak je proslavila svoj 28. rođendan, a njen izabranik Alan Ferguson navodno je iskoristio ovu priliku za romantičnu prosidbu
Solanž Nouls, foto: Facebook
Solanž Nouls, foto: Facebook

Bijonsina sestra Solanž Nouls svoj 28. rođendan proslavila je u utorak sa dečkom s kojim je u vezi već pet godina, a ako je verovati pisanju portala MediaTakeOut, Solanž se ovom prilikom i verila. Naime, pedesetjednogodišnji producent Alan Ferguson navodno je zaprosio mladu pevačicu, ali Solanž još uvek ništa nije potvrdila, niti demantovala.

Pogledajte zašto su Solanž i Džej Zi nedavno postali predmet ismejavanja na internetu

Ipak, da je zaista srećna dokazala je i veselim fotografijama koje je objavila na Facebooku

- Današnji dan nije mogao da bude savršeniji. Nisam mogla jače da se smejem. Hvala vam svima na predivnim željama. Ugrejale su mi srce. Zahvalna sam vam na svoj vašoj ljubavi - napisala je Solanž pored objavljenih fotografija.

Pročitajte šta je Bijonse izjavila nakon nedavnog incidenta između Solanž i Džej Zija

Ukoliko Solanž odluči da se uda za svog izabranika, to će biti njen drugi brak, budući da je prethodno bila u braku sa Danijelom Smitom, svojom školskom ljubavi i ocem njenog deteta. Venčali su se na Bahamima 2004. godine kada je Solanž bila trudna samo 17 nedelja, ali već 2007. godine rešili su da se rastanu. Ipak, nakon svega ostali su u dobrim odnosima.

makonda-tracker