Stiven Sigal digao Sava centar na noge

0
Iako je koncert akcionog heroja, majstora aikidoa i muzičara trajao tek nešto više od 50 minuta, veliki dao publike u Sava centru bio je na nogama, ispred bine, ali ne zbog plesanja, već pokušavajući da se fotografiše sa zvezdom
Stiven Sigal, foto Vladimir Šporčić
Stiven Sigal, foto Vladimir Šporčić

Popularni glumac Stiven Sigal održao je sinoć koncert sa svojim devetočlanim bluz bendom u Sava centru pred oko 2.000 ljudi.  Iako je nastup trajao prekratko, svega pedesetak minuta, popularni junak akcionih filmova i mastor aikidoa pokazao je da se dobro snalazi i kao muzičar, a Beograđani su imali priliku i da vide i čuju nekoliko gitara iz njegove kolekcije koja važi za jednu od najvećih u svetu.

Sve što niste znali o Stivenu Sigalu

Publika je tokom prve dve numere iskoristila dobru volju muzičara i obezbeđenja koje je dozvolilo da desetine njih priđu bini i fotografišu i snimaju šou, a svima koji to nisu iskoristili, Sigal je dao još jednu šansu i nakon poslednje numere ostao na bini, gde je delio autograme i strpljivo pozirao brojnim fanovima.

Sigal je do sada objavio dva studijska albuma, Songs of the Cristal Cave i Mojo priest. Prvi je snimio sa čuvenim muzičarom Stivijem Vonderom i to je bio najprodavaniji bluz album u Evropi 2005. godine. Njegovo drugo ostvarenje objavljeno je 2006. i proglašeno je jednim od najboljih u svetu te godine.

makonda-tracker