Lana del Rej raskinula sa verenikom: On živi u mračnom svetu

0
Lepa pevačica je u nedavnom intervjuu glorifikovala smrt, a sada se otkrio i razlog zbog kojeg je mračni karakter pevačice izronio na površinu
Lana del Rej; foto: Profimedia
Lana del Rej; foto: Profimedia

Pevačica Lana del Rej u svom nedavnom intervjuu za The Guradian uspela je da svojim izjavama glorigikuje smrt i tako se našla na udaru kritika. Ipak, možda postoji logično objašnjenje zašto je njen mračni karakter izronio na površinu. Naime, kako strani mediji prenose, lepa pevačica je raskinula veridbu s gitaristom Berijem Džejmsom O'Nilom koji je očigledno i sam sklon samodestruktivnom ponašanju.

Ovo su Lanine izjave koje su zaprepastile svet

- On je predivna osoba. Ipak, postoje neke stvari s kojima se on mora suočiti. Neću objašnjavati detalje, no to je bilo preteško breme koje naša veza više nije mogla da nosi. Više se nisam osećala slobodnom. Videćemo kako će sve ići – rekla je pevačica i objasnila kako Beri živi potpuno u svom svetu, a u jednom trenutku u njemu više nije bilo mesta za Lanu.

Budući da je pevačica svoju karijeru izgradila upravo na svesnom koketiranju s ultraženstvenim pristupom i Lolita sindromu, ne bi bilo previše čudno da je svoje  fantazije o fatalnoj, mračnoj ljubavi koju je otpevala u svojim nebrojenim hitovima, pokušalavala da pretoči u stvarnost. Ipak pondekad je bolje neke fantazije ostaviti tamo gde im je mesto.

makonda-tracker