Manekenka bila sa Leonardom di Kaprijom, a njen suprug izvršio samoubistvo

0
Kako piše TMZ, Endru Stern bio je osramoćen zbog fotografija svoje supruge Kejti Kleri sa slavnim osobama koje su objavljivane u medijima
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Leonardo di Kaprio (39) u utorak veče izbegavao je kamere nakon što je tokom dana otkriveno da je suprug njegove prijateljice i manekenke počinio samoubistvo. Reč je o Endruu Sternu, suprugu Kejti Kleri (32), modela s kojim su fotografi snimili holivudskog glumca  u prisnom druženju na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.



Kako piše TMZ, 40-godišnji preduzetnik, pucao je sebi u glavu u nedelju dok je bio na streljani u San Fernando dolini. Nakon tragedije policija je ispitala nekoliko ljudi, uključujući i Kejti, a zaključak je da je Endru, osim finansijskih, bio pod stresom i zbog bračnih problema. Osećao se osramoćenim zbog fotografija svoje supruge sa slavnim osobama u medijima. Ipak, PR  zvezde šoua America's Next Top Model tvrda da ona s muškarcima s kojim je snimljena nije imala ništa više od prijateljstva. Lea je navodno upoznala tu noć kad se s njim fotografisala.

Leonardo je oduvek bio slab na manekenke

Prema sudskim dokumentima, Kejti i Endru, zahtev za razvod braka podneli su nekoliko nedelja pre nego što je glumac manekenki šaptao na uho u Kanu, a navodno su odvojeno živeli već osam meseci. Par se venčao 2010. godine. Di Kaprio je trenutno u vezi s manekenkom Toni Garn (21) s kojom je nedavno započeo zajednički život.

makonda-tracker