Mirka Vasiljević o prošloj ljubavi: Turbulentna veza iz školskih dana

0
Glumica Mirka Vasiljević bila je u ljubavnoj vezi s Lazarom Kosmajcem, sinom trenutno najtraženijeg narko-bosa Dragoslava Kosmajca
Mirka Vasiljević, foto: Luka Šarac
Mirka Vasiljević, foto: Luka Šarac

Kako Kurir saznaje, nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića, s kojim ima dvoje dece i treće je na putu, uplovila je u vezu s Lazarom pre šest godina, kad je postala punoletna, ali je njihova veza bila strogo skrivana od javnosti.

Zašto Mirka Vasiljević ne želi da se uda za Vujadina Savića pročitajte OVDE.

Ipak, kad je u medijima procurila informacija da je tadašnja zvezda filma Mi nismo anđeli 2 zaljubljena, mediji su šturo pisali o toj vezi, budući da se već tada znalo ko je otac Mirkinog dečka.

Izvor za Kurir kaže da su se Mirka i Lazar upoznali u privatnoj srednjoj školi koju su pohađali, a da je veza praćena čestim svađama.

- Mirka i Lazar su se upoznali u privatnoj školi na Banovom brdu, a neki kažu da su se njihovi očevi znali godinama pre njihovog rođenja. Ta ljubav je trajala godinu dana i bila je propraćena čestim svađama i raskidima pošto su oboje bili vrlo mladi. U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj Kosmajcu - ističe sagovornik i dodaje da se posle raskida njih dvoje nikada više nisu sreli ni čuli.

Zašto Mirka za sebe kaže da nije klasična žena fudbalera pročitajte OVDE.

- Rastali su se u ne baš dobrim odnosima. Mirka se posvetila glumi, a potom je upoznala Vujadina, s kojim je zasnovala porodicu. U toku karijere, kad god bi je neko pitao za vezu s Kosmajcem, ona bi to ignorisala i govorila da je život nastavila dalje - završava sagovornik za Kurir.

Zašto je Mirka izludela Vujadina pročitajte OVDE.

Mirka Vasiljević nije se iznenadila kad smo je pitali za vezu s Lazarom, ali nije želela previše da priča na tu temu.

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno. Trenutno sam preokupirana obavezama zbog predstave Pazi s kime spavaš, koja će biti nešto što nije viđeno kod nas - kaže glumica za Kurir.

(Izvor: Kurir)

makonda-tracker