Nataša Bekvalac revoltirana: U šoku sam, Ivana Stamenković je divna žena i brižna majka

0
Pevačica Nataša Bekvalac još jedna je u nizu poznatih ličnosti koji su u šoku zbog situacije u kojoj se našla pevačica Ivana Stamenković Sindi
Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin
Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin

Naime, nešto više od dve nedelje traje agonija kroz koju prolazi popularna pevačica od kada joj je sud oduzeo starateljstvo nad ćerkom i dodelio ga njenom bivšem suprugu koji joj ne dozvoljava da vidi devojčicu.

Šta je Ivana rekla nakon što joj je sud odredio da višđa dete na dva sata pročitajte OVDE.

Povodom ovog događaja oglasile su se i brojne kolege koje ističu kako ne mogu da veruju da je takva nepravda učinjena i naglašavaju kako je Sindi divna žena i još bolja majka.

Kako je Jelena Karleuša pružila podršku Sindi pročitajte OVDE.

Poslednja u nizu oglasila se i Nataša Bekvalac, nakon što je saznala da je sud odobrio da Sindi viđa dete samo dva dana u nedelji.

- U šoku sam! Pa da li je ovo realno??? Ova žena je predivno stvorenje i imala sam priliku da vidim koliko je brižna i divna majka! Ovo samo kod nas može!!!! Alooo! Oduzeti ženi dete???!!! Sva se tresem j.t! Zdrav razum i živce Ivana sačuvaj, za srce neka ti je Bog u pomoći.. Nadam se da ovaj skandal, ova doslovno tragedija neće trajati jos dugo i da će dete biti sa svojom mamom!!! Gospodeee... - napisala je vidno uzrujana Nataša.

makonda-tracker