Maja Marijana: Napustila sam Mladena, ali se i dalje plašim za svoju bezbednost

0
Pevačica je odlučila da stavi taku na vezu sa nevenčanim suprugom Mladenom Šmakićem, zbog incidenta koji se dogodio na Akademiji likovnih umetnosti
Maja Marijana, foto: Petard Đorđević
Maja Marijana, foto: Petard Đorđević

Kap koja je prelila čašu bio je incident koji se dogodio na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu u subotu veče, kad je Mladen pretukao Majinog prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića, a zatim mu oštetio skupoceni automobil.

O fizičkom zlostavljanju Mladena, Maja je kroz suze pričala i prošle godine. Pročitajte više o tome OVDE.

Pevačica i njen prijatelj podneli su krivičnu prijavu u policiji protiv Šmakića, zbog čega će protiv njega biti pokrenut postupak za nasilničko ponašanje, a ukoliko se utvrdi da je kriv, Mladenu preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

- Maja je veoma utučena i neprestano plače. Definitivno je prekinula svaki kontakt s Mladenom i više ne želi da čuje za njega. Ona i Miloš su bili u policiji i uskoro će protiv njega biti pokrenut postupak. Iako je prošli put povukla sve tužbe zbog porodičnog nasilja, sad je odlučila da ide do kraja jer ga se više ne plaši - kaže za Kurir Majin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti. 

Intervju sa Majom Marijanom u kojem priča otvoreno o odnosu sa Mladenom pročitajte OVDE.

Iako u prvom trenutku nije želela da se oglašava, Marijana je potvrdila naše pisanje i poručila da više neće dozvoliti da bude žrtva muža nasilnika.

- Sve što ste objavili je tačno. Sad je definitivno kraj, ja sam i dalje u šoku, a poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Uskoro ću sazvati konferenciju za medije, na kojoj ću sve javno reći jer više ne želim da budem žrtva takvog čoveka - poručuje pevačica.

Izvor: Kurir

makonda-tracker