Milica Pavlović dominira sa četiri nova spota (VIDEO)

0
Atraktivna pevačica Milica Pavlović svoju publiku ostavila je bez teksta jer je uradila nešto što niko još nije.
Milica Pavlović, Foto: Facebook
Milica Pavlović, Foto: Facebook

Naime, pevačica je bez ikakve najave snimila četiri pesme sa spotovima, koje je danas objavila na svom Youtube kanalu, bez ikakve prethodne najave ili medijske pompe.

Nakon pesme Alibi koja je fenomenalno prihvaćena od strane publike, Milica je danas objavila i pesme Dominacija, Dve po dve, Milimetar i Alter Ego.

Za sve četiri snimila je spot, a kako ekskluzivno saznajemo, mlada zvezda Granda će u finalnoj emisiji Zvezde Granda imati svoj performans, gde će predstaviti sve četiri nove pesme.

Spotove je radio studio Visual Infinity, reditelj Aleksandar Kerekes Keky, a ona je poslednjih dva meseca snimala dan i noć budući da je pored pevanja u studiju i snimanja spotova imala i redovne zakazane nastupe.

Ne znamo da li joj je uzor bila Bijonse koja je na isti način pustila poslednji album, ali ono što je sigurno jeste da su njeni fanovi pozitivno iznenađeni.

- Evo četiri pesme i spota. Uživajte. Za ovo leto je dosta. S ljubavlju Milica - napisala je pevačica nakon što je na svom Facebook profilu postavila i poslednji spot. 

Pogledajte spot za pesmu Dve po dve.

Provokativan spot za pesmu Alter Ego...

I jedna malo laganija pesma pod nazivom Milimetar.


 

makonda-tracker