Zdravko Šotra: Dobro sam, operacija je bila rutinska

0
Reditelj Zdravko Šotra, koji je pre tri dana išao na rutinsku hiruršku intervenciju, oseća se dobro, ali je uznemiren pisanjima medija da se lekari bore za njegov život
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

U toku snimanja serije Greh njene majke reditelj Zdravko Šotra morao je da ode na rutinsku hirušku intervenciju, a tokom dva dana koliko je bio u bolnici, snimanje je prema unapred utvrđenom planu vodio njegov asistent. Dok je slavni reditelj bio u bolnici, u medijima se pojavila vest da se posle teške operacije lekari bore za Šotrin život. Ovo je Šotru izuzetno potreslo, naročito zbog toga što su se njegovi prijatelji uplašili da sedamdesetšestogodišnji filmski velikan zaista ima problema sa zdravljem.

- Išao sam na rutinsku operaciju i nije bilo ništa strašno, ali sada me zovu prijatelji iz raznih krajeva da me pitaju kako sam, jer su pročitali da se lekari bore za moj život, što nije istina. Evo spremam se da krenem na noćno snimanje serije Greh njene majke. Iako se pisalo da mi je pozlilo, to nije istina, ja sam otišao na rutinsku intervenciju koja je bila zakazana pre šest meseci, a po planu sam ostao u bolnici dva dana koliko i traje oporavak - rekao je vidno uznemiren Zdravko Šotra za Studio B.

Ksenija Konić

makonda-tracker