Emina Jahović: Stariji sin mi se ljuti zbog drugog muškarca

0
Emina Jahović otkrila je kako se njenom starijem sinu Jamanu ne sviđa baš sve što mama radi
Emina Jahović, foto: Instagram
Emina Jahović, foto: Instagram

Pevačica je u rzgovoru za Blic otkrila kako joj suprug i sinovi predstavljaju najveću podršku, ali da petogodišnji Jaman, nije oduševljen nekim njenim spotovima.

- Moji sinovi su svesni maminog posla, ali Jaman je bio jako povređen zbog mog poslednjeg spota za pesmu Nesanica. Naljutio se kada me je video s drugim muškarcem i pokušala sam da mu objasnim da je to deo mog posla, da je to nešto što ja radim - rekla je Emina za Blic.

Eminin spot za pesmu Nesanica pogledajte OVDE.

Pevačica je objasnila sinu kako je to sastavni deo njenog posla pa su uspeli da izglade odnose.

- Ispričala sam mu kako ne volim tog muškarca, već da volim samo njegovog oca. Jedno vreme je stalno gasio televizor kad počne spot. E, onda sam ja počela da se ljtim na njega, pa smo se pomirili. Mlađi sin je skroz druga priča. On igra uz pesmu i oduševi se kad je čuje - dodala je Emina.

Pogledajte sladak snimak u kom Eminin sin poručuje fanovima da ih voli.

Emina je stalno na relaciji Turska - Srbija. U svemu tome, Mustafa joj je glavni savetnik i podrška.

- Razmišljam na engleskom i turskom, pričam na srpskom. Komplikovano je. U svemu tome, jako mi je bitna porodična podrška. Sa suprugom se o svemu dogovaram. Bitno mi je to što Mustafa ne omalovažava moje odluke i planove, već me sasluša do kraja i, ako misli da je to u redu, onda preduzimamo sledeće korake - rekla je pevačica za Blic.

 

makonda-tracker