I Čak Noris dobio pesmu na srpskom

1
O popularnom američkom glumcu iz akcionih filmova Čaku Norisu i njegovoj nadljudskoj snazi i nepobedivosti ispredaju se brojne šaljive priče, a nedavno je snimljena i prva pesma o njemu na srpskom jeziku

Na ideju da opeva Čaka Norisa došao je Srđan Čolić - Mobi Dik, a pesmu o akcionom heroju napisao je zajedno sa Urošem Ašćerićem, koga je javnost upoznala kada se sa Anom Kokić takmičio u emisiji Plesom do snova. U pesmi Čak Noris - Uroš Ašćerić feat Sergio Moby, Čolić, koji ju je producirao i aranžirao, pojavljuje se i kao specijalni gost, dok su prateće vokale pevali Ivana Selakov, Boris Romano i Daniel Bogdanović.

- Čak Noris je živa legenda i neiscrpan izvor šala. On može sve, a viceve o njemu pričaju svi, od 7 do 77 godina. Pesma je jednostavno nastala kao reakcija na to stanje. Pitali su me da li se plašim da ću imati problema jer u pesmi ima stihova o Borisu, ali, pošto mi je inspiracija bio Boris Jeljcin, niko ne treba da se oseća prozvanim, pa ni Čak Noris - kaže Uroš Ašćerić, dodajući da je spot za pesmu u pripremi.

- Planiramo da pandemiju meksičkog gripa ugušimo pozitivnim notama i pesmom o svemoćnom Čak Norisom - u šali kaže Ašćerić.

Ksenija Konić

makonda-tracker