Princ Hari se napio na venčanju i zavodio brinetu u prisustvu bivše devojke

0
Veselo je bilo na venčanju gde je prisustvovao princ Hari, a osim što mu je pažnju privukla jedna devojka, pripadnik kraljevske porodice toliko se napio da je izgubio mobilni telefon i novčanik
Princ Hari; foto: Profimedia
Princ Hari; foto: Profimedia

Princ Hari ponovno zabavlja javnost svojim ispadima. Šarmantni 29-godišnjak prošli vikend je proveo na venčanju prijatelja Aleksandra Mavrosa u gradiću Sturovo u Slovačkoj i opet je bio jedan od najveselijih gostiju.

Ceremonija je upriličena u hotelu s pet zvezdica Chateau Bela gde je dve noći zaredom ispijao koktele, ali i zavodio nepoznatu brinetu. Među 250 gostiju bila je i njegova bivša devojka Čelsi Dejvi s kojom je takođe provodio mnogo vremena, ali svedoci tvrde kako se vidi da između njih nema ništa više od prijateljstva.

Saznajte šta je bilo sa njegovom najozbiljnijom vezom sa Kresidom Bonas

Odmah po dolasku u hotel u petak poslepodne pripadnik britanske kraljevske porodice otišao je na roštilj gde se zabavljao uz romsku muziku. Društvo se zatim preselilo u hotelski bar.


- Bar je bio otvoren celu noć, a oni su čitavo vreme naručivali koktele - otkrio je konobar.

Slovački mediji čak prenose kako je Hari nakon žurke zaspao za barom, a zatim i ispred hotela. Sličan scenario nastavio se u subotu na samom venčanju kada je s prijateljima pio i plesao do kasno u noć. Hari je navodno toliko popio da je zaboravio da uzme novčanik i mobilni telefon. Srećom, konobar je to video i vratio mu stvari.

TAGOVI: 123Venčanje
makonda-tracker