Brena na koncertu Željka Joksimovića u Skoplju

0
Pop pevač održao je sinoć koncert u Skoplju na novom stadionu koji nosi naziv Narodni stadion Filip drugi

Željko Joksimović održao je veliki koncert u Makedoniji na kojem je izvodio svoje najveće hitove,  a onda je najavio gošću iznenađenja - Lepu Brenu. Da je zaista bilo iznenađenje, moglo se videti po reakciji publike koja je pala u trans, kada je Brena uzela mikrofon, a Željko je pratio na harmonici. NIzali su se hitovi koje je Joksimović uradio za Brenu - Zrno bibera, Ne bih ja bila ja... Brena je makedonsku publiku obradovala i svojom izvedbom jedne stare makedonske narodne pesme koju je izvela unplugged. Pesma Sanjam podigla je publiku na noge, a pevačica se iz Makedonije vratila puna predivnih utisaka,a budući da je publika srdačno prihvatala na svakom koraku, nije isključeno da će uskoro zakazati svoj solistički koncert u glavnom gradu naših južnih suseda.



Pored Brene, Željkovi gosti su bili i Danijel Kajmakovski, Željko Samardžić i Riblja Čorba. A pevač je specijlano za svoju ženu Jovanu otpevao - Jovano, Jovanke...

Posle koncerta organizovan je afterparti na koji je došao orkestar iz Ohrida, pevalo se do sitnih sati, a među zvanicama su bili i Želkjova supruga Jovana sa drugaricama, Željkovi roditelji, Marija Tarlać, Raka Marić, Željko Samardžić, Velibor Džarovski, Romana, Bane Obradović, ali i brojni prijatelji Željka Joksimovića koji su specijalno zbog ovog koncerta došli iz Beograda.

makonda-tracker