Veliko slavlje u porodici Kardašijan: Malena Nort proslavila prvi rođendan (FOTO)

Kako je malenoj Nort Vest rođendan bio prošle nedjelje, na Dan očeva, porodica je taj dan obeležila privatnom večerom i posetom dečijem muzeju na Menhetnu.
0
1 / 7 Foto: Instagram

Ipak, s obzirom na to da je devojčica deo klana Kardašijan, proslava njenog prvog rođendana nikako nije mogla proći tako obično. Cela porodica se zato u subotu skupila u Los Angelesu kako bi dostojno proslavili prvi rođendan malene princeze.

Proslavu, koju su nazvali Kidchella, po uzoru na muzički festival Coachella, organizovali su u dvorištu Kortni Kardašijan i Skota Disika, u domu koji je par nedavno kupio od Džastina Bibera.

Kim i Kanije uskoro po drugi put roditelji?

Kako nikome ne bi bilo dosadno, porodica je u dvorištu postavila ogrmonu vrtešku, malenu pozornicu za karaoke, veliko dečije igralište na naduvavanje i štandove sa slatkišima. Po dvorištu su bili postavljeni i stolovi s klupicama kako gosti ne bi morali stajati i jesti, a za one kojima je bilo vruće, dostupan je bio i veliki bazen koji par ima u dvorištu.

Porodica se odlično provela, a to su i pokazali objavom mnogih fotografija na Instagramu. Ipak, niko nije napisao kako se sama slavljenica provela na proslavi.

makonda-tracker