Marija Šerifović ima dečka?

0
Iako je nedavno u svom dokumentarnom filmu priznala da je bila sa ženom, njene virtuelne prijatelje iznenadilo je priznanje da ima jaču polovinu.
Marija Šerifović, foto: Luka Šarac
Marija Šerifović, foto: Luka Šarac

Pop pevačica Marija Šerifović, naime, izdvojila je oko sto hiljada evra za najnoviji model džipa range rover, koji je poklonila, kako kaže, svom novom dečku.
 
Iako je nedavno u svom dokumentarnom filmu priznala da je bila sa ženom, njene virtuelne prijatelje više je iznenadilo priznanje da ima jaču polovinu nego činjenica da je kupila tako skup poklon.

Pročitajte kakvo iznenađenje Marija priprema za svoje fanove

- Sada smo kompletni. Momak i devojka - napisala je Marija uz fotogrfiju na kojoj je džip njenog navodnog dečka priljubljen uz njen automobil koji je iz iste serije.

Ona je u nastavku dopisivanja sa prijateljima otkrila da je ona zapravo kupila ovaj galantni poklon i odbacila mogućnost da je reč o devojci, kako su je fanovi zadirkivali.

Pročitajte OVDE šaljivi intervju u kom je Marija otkrila sa kojojm svetskom zvezdom bi želela da ima decu

- Odgovor je jednostavan. Jedan je moj, drugi od mog momka. Dobio je na poklon. Još neko pitanje? - pitala je Šerifovićeva radoznale virtuelne prijatelje, prenosi Alo.rs.

- Marija je neko vreme bila odsutna iz Beograda, putovala je, a čim se vratila, napravila je pometnju. Tačnije, iznenadila je mnoge kada je na društvenoj mreži napisala da je svom dečku kupila isti automobil kao što vozi i ona. Ni njeni najbliži nisu upućeni u to da ona ima dečka, a još manje da je to, ne znam koliko, ozbiljno, da bi mu poklonila tako skupocjeni džip. Možda je ona namerno napravila šalu na svoj račun, jer je baš nedavno izjavila da je sama i da planira da poseti banku sperme kako bi postala majka, i to samohrana. Da ima partnera, ne bi tako govorila - rekao je izvor blizak Mariji.

 

Izvor: Alo.rs

makonda-tracker