Lejdi Gaga iskopirala Jelenu Karleušu? (VIDEO)

0
Nakon što je poznati američi bloger Perez Hilton još pre nekoliko godina istakao sličnost između ove dve muzičke zvezde, sada je i portal koji se bavi svetskim šoubiznisom uporedio njihove spotove i došao do zaključka da je Jelena - bila prva!
Lejdi Gaga, Jelena Karleuša, foto: YouTube Screenshot
Lejdi Gaga, Jelena Karleuša, foto: YouTube Screenshot

Naime, portal Hollywood now koji se bavi dešavanjima u svetu šoubiznisa, napravio je video prilog o sličnosti između spota Lejdi Gage za pesmu Do what you want, i Karleušinog videa za numeru Baš je dobro biti ja, koji je snimljena za potrebe koncerta na Ušću 2013. godine.

Ovaj šoubiz kanal zaključio je da je Jelena ipak bila prva, jer je njen klip snimljen početkom, a Gagin sredinom prošle godine.

Da li ste znali da je stil Jelene Karleuše izuzetno cenjen i van granica naše zemlje? Pogledajte OVDE

Ipak, budući da u Gaginom spotu učestvuju reper R. Kelly, inače optuživan za seksualne odnose sa maloletnicama, kao i slavni fotograf Teri Ričardson kog je nekoliko modela sa kojima je sarađivao optužilo za seksualno zlostavljanje, procenjeno je da je spot više nego sugestivan i da uz prisustvo njih dvojice šalje pomešane poruke, te je odlučeno da ipak bude zabranjen.

Pogledajte OVDE zabranjeni spot Lejdi Gage

Naša pop diva oglasila se ovim povodom putem Facebooka gde je napisala da obožava Lejdi Gagu, te da ne želi da bude meta bilo čijeg napada.

 

makonda-tracker