Dženifer Lopez izblamirala Bena Afleka: Nije nešto u krevetu!

0
Iako su raskinuli pre deset godina, pvačica još uvek govori o vezi s Benom Aflekom, ipak, retko kada uspe da kaže nešto lepo i pohvalno o holivudskom glumcu
Dženifer Lopez i Ben Aflek; foto: Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek; foto: Profimedia

- Nije se baš dobro oblačio kada smo počeli da se zabavljamo. Rekla sam mu da je on filmska zvezda i da bi morao nositi odelo. Rekla sam mu i da uradi nešto s kosom. Naravno da jesam, ja inače radim takve stvari. Mogu reći da je nekoliko puta znao dobro  da izgleda dok smo mi bili zajedno - rekla je Dženifer Lopez (44) u intervjuu o Benu Afleku (41), s kojim je raskinula pre deset godina.

Pogledajte kako pop zvezda izgleda bez šminke

Nakon što je tako pohvalila njegov stil, pevačica je holivudsku zvezdu pogodila pravo u muški ponos. Naime, voditelj Endi Koen pitao je i ko je bolji u krevetu, glumci, plesači ili pevači, s obzirom na to da je bila s Benom, da je bila u braku s pevačem Markom Antonijem (45) i da je nedavno raskinula vezu s plesačem Kasperom Smartom (27).

Pogledajte kako je potvrdila raskid sa Smartom

- Moram reći da su, prema mom ograničenom iskustvu, u seksu bolji oni koji su na neki način povezani s muzikom, tako da su u seksu definitvno bolji plesači i pevači - rekla je Dženifer i na taj način pokazala da je Aflek i nije baš oduševio u krevetu.

makonda-tracker