Poslednji intervju Pičiz Geldof: Umreću kao moja majka

0
Tragično preminula Pičiz je u svom poslednjem intervjuu rekla kako oseća da joj je predodređeno da umre kao i njena majka, što se nažalost pokazalo kao istina
Pičiz Geldof, foto: Profimedia
Pičiz Geldof, foto: Profimedia

Neposredno pred smrt, Pičiz Geldof je rekla kako oseća da će umreti na sličan način kao i njena majka Paula Jeits, koja je preminula u četrdesetprvoj godini života od predoziranja heroinom, što se na žalost pokazalo kao istina. U svom poslednjem intervjuu za časopis The Spectator, Pičiz se otvorila i iskreno progovorilla o svojim usponima i padovinma, ovisnosti o drogi i slavi koja joj je nekada bila preveliko opterećenje.

Pičiz je sahranjena u istoj crkvi, koja ima posebno značenje za porodicu Geldof, pročitajte zašto OVDE

- Kao da sam neki lik iz knjige. Celi tvoj život, kažu, da je predodređen. Umreću kao moja majka....Ona će završiti kao njena majka...svi tako govore - rekla je Pičiz priznavši i da je zavisna od heriona.

- Heroin je očajnička droga. Svi heroinski ovisnici imaju istu tešku, internu bol unutar sebe.

O uzroku smrti Pičiz pročitajte OVDE.

Samo par nedelja pre smrti, Pičiz je postala nova kolumnistkinja magazina Majke i bebe, te je u svojoj kolumni otkrila da je kao majka dvoje sinova sretnija nego ikada.

Pičiz je iza sebe ostavila sinčiće Astela i Feadra i spruga Toma Koena, koji se u poslednje vreme trudi da nastavi svoj život bez voljene supruge i pruži svojim sinovima život kakkav zaslužuju.

makonda-tracker