Vlada Matović iz Elitnih odreda udario čoveka BMW-om

0
Vladimir Matović, član grupe Elitni odredi, u toku prošle nedelje je svojim džipom udario taksistu koji je naslonjen na svoje vozio čekao poziv za vožnju.
Vlada Mandić, Elitni odredi, Foto: Facebook
Vlada Mandić, Elitni odredi, Foto: Facebook

Vraćajući se iz noćnog provoda, u neposrednoj blizini Starog železničkog mosta, Matović je naleteo na nesrećnog čoveka i naneo mu lakše povrede.
Međutim, on ne vidi razlog zašto se u medijima podigla tolika prašina oko tog incidenta.

Evo kako se članovi grupe Elitni odredi provode u noćnim izlascima.

- Okrznuo sam čoveka slučajno, nije imao vidljivih povreda, samo je osećao bol. Nisam ga zvao kasnije da čujem kako mu je budući da je iste noći prevezen u Urgentni centar, gde je utvrđeno da neće imati posledice pa je pušten kući. Ne očekujem ni zakonsku kaznu jer je čovek živ i zdrav, što je i najvažnije - kaže Vladimir Matović.

On tvrdi da nema osećaj krivice jer je taksista sve vreme bio van životne opasnosti i da je lično pozvao policiju budući da nije želeo vansudsko poravnavanje.

- Nisam želeo da se dogovaram išta van suda jer smatram da nisam kriv. Ukoliko istraga pokaže drugačije, priznaću svoju grešku i platiti cenu za to. Vodim računa o bezbednosti u saobraćaju jer kao učesnik i svoj život stavljam na kocku neopreznom vožnjom, međutim, ovde se zaista nije dogodilo ništa strašno - tvrdi pevač i dodaje da za volan nije seo pod dejstvom žestokog pića.

- Nisam bio pijan iako je alko-testom utvrđena minimalna količina alkohola u krvi. Najveći problem te noći predstavljao je loš put, na kome nije bilo nikakve oznake, čak ni za pešački prelaz - kaže Vlada ne želeći da komentariše to što će pored prijave koju je protiv njega podnela policija dobiti i od oštećenog taksiste jer je on najavio da će ga goniti za nadoknadu štete.

 


(Izvor: Naše novine)

makonda-tracker