Saša Vidić: Rat sa Dijanom Janković i preteće poruke

0
Nakon što je postao prepoznatljiv po svojim zajedljivim komentarima na društvenim mrežama , modni kreator Saša Vidić ovog puta isprovocirao je pevačicu Dijanu Janković jer se pohvalila da je od supruga dobila na poklon beli Porše.
Saša Vidić i Dijana JAnković, Foto: Facebook
Saša Vidić i Dijana JAnković, Foto: Facebook

Naime, vidić je na Facebook-u napisao Macan u garaži vs. deda u krevetu, aludirajući na to da je zgodna pevačica u braku sa suprugom koji je skoro tri decenije stariji od nje.

Pročitajte ko kroji Vidićev život.

Pošto se Dijana prepoznala u Sašinoj rečenici, objavila je otvoreno pismo upućeno Saši.

- Dragi Saša Vidiću, kreatoru, ugostitelju, PR-u, društveni kritičaru! Ne znam zapravo koje je tvoje pravo zanimanje budući da si svoju poslednju reviju, i to za modnu kuću za koju radiš, održao pre mnogo godina, kao što ne znam ni šta si poslednje iskreirao. Dakle, kreator nisi. Nisi ni ugostitelj, jer su lokali, tačnije kafići, koje si prisvajao kao svoje vlasništvo, bili tuđi, a ti si bio samo običan promoter. Jedino što ti je ostalo jeste da budeš lajavi krelac ili, ako ti lepše zvuči, društveni kritičar. Interesantno je da to radiš u ranim jutarnjim satima, pre svitanja, kada si opijen vazduhom, verovatno. E, pa ovako. Kada, dragi moj Vidiću, pišeš o nekome, budi muško - nije to toliko teško, pa kada nekoga prozivaš, a to radiš često, onda prozovi po imenu i prezimenu. Jer, dragi moj Vidiću, nismo ti mi krivi što moraš od osam ujutru da sedis u nekom magacinu i šijes konfekcijska odela za firmu, nismo ti mi krivi što si morao da prodaš jedan stan - znas i sam zbog čega da ne otkrivam baš sve tvoje tajne, a nismo ti ni krivi što te je Ceca šutnula, pa angažovala novog stilistu. Dosadio si dragi moj Vidiću i Bogu i narodu, a ako te već zanima, moj suprug, iako stariji, od tebe izgleda daleko mladje, lepše i zgodnije jer živi zdrav zivot. Idi Vidiću gledaj svoja posla, smanji dozu, kreiraj nešto. Bespotrebno ćes završiti u zatvoru. Na kraju, daću ti moj Porše da napraviš jedan krug oko bloka, ako uopšte imaš vozačku. Veliki pozdrav, Dijana.

Saša nije želeo da komentariše previše, pa je na prozivke odgovorio kratko.

- Drago mi je što se ljudi, žene, stvari i ostali nenamenski ljudski proizvodi nađu u mojim postovima. Svakako nemam nameru da imenujem iste, čak i ne znam čime se bave, no svakako uživam u njihovom pokušaju da me dotaknu... Nekako se osećam kao Nušić novog doba.

A nakon toga pokazao i preteće poruke koje dobija od Dijaninog supruga, a koje je, kako kaže, već predao policiji.

makonda-tracker