Sindin muž pod istragom: Odgovaraće na optužbe o porodičnom nasilju

0
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je postupak protiv bivšeg supruga pevačice Ivane Stamenković Sindi, Nikole Pavlovića zbog otužbi o porodičnom nasilju.
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Vladimir Šporčić, Facebook
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Vladimir Šporčić, Facebook

Sve ono o čemu je ćutala, a šta se događalo u njihovom braku Sindi je napisala u otvorenom pismu, nakon čega počinje njena agonija gde gubi starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Ona je u pismu prvi put progovorila o svojoj kobnoj noći, 12. februara 2012. godine, kada je kako stoji u izveštaju sudskih veštaka, muž udarao pesnicama i davio.

Kako je izgledao poslednji susret Sindi sa ćerkom pogledajte OVDE.

- Inače bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar, posle kog sam pala sa malom bebom u naručju. Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom. Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo zavrljačio bi joj omiljenu igračku o zid, a dete je vrištalo. Kada sam odlučila ubrzo posle toga da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji. Od tada je prošlo 3 godine i on nije doveden na saslušanje - obelodanila je nedavno u javnosti Sindi.

Pročitajte šta je u ekskluzivnoj ispovesti za magazin Story ispričala Ivana Stamenković Sindi.

Njena ćerka Petra trenutno se nalazi sa ocem na moru, a pevačica je očajna jer je nije videla ni čula već danima. Na društvenim mrežama formirana je grupa Da se Petra vrati svojoj mami Ivani, a Sindi neutešna ne može da dočeka dan njihovog ponovnog susreta.

 

(Izvor: Alo)

makonda-tracker