Supruga Žarka Lauševića moli za razumevanje

3
Sudbina slavnog jugoslovenskog glumca Žarka Lauševića i dalje je neizvesna, jer se ne zna da li će ga i kada izručiti Srbiji, a nedavno se u javnosti oglasila i njegova supruga Anita
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Šta će se desiti sa Žarkom Lauševićem i da li će biti deportovan u Srbiju i dalje je neizvesno. Poznati glumac koji je uhapšen u Americi i dalje je kod istražnih organa SAD, a polemike oko njegovog pomilovanja uveliko su u toku. Tim povodom javnosti se preko Dragana Bjelogrlića obratila i Žarkova supruga Anita i zahvalila se njegovim kolegama i srpskim medijima.

- Zahvaljujem se svima koji su pokrenuli inicijativu da se pomogne mom suprugu. Hvala što ste na našoj strani i što doprinosite da ovaj košmar prestane, ali molim sve novinare da od mene više ne traže izjave i komentare, jer medijska pompa u ovom trenutku ne doprinosi da se teška situacija u kojoj se Žarko nalazi ovde u Americi popravi. U ovakvoj situaciji to može biti kontraproduktivno - zamolila je Lauševićeva supruga, a preneli su domaći mediji.

Nedavna dešavanja otvorila su stare rane, mediji su nedavno objavili ispovest Podgoričanina Andrije Kažića koga je Laušević teško ranio u pucnjavi u kafiću Epl 1993. Godine. Kažić je izjavio da je nakon šesnaest godina glumcu sve oprostio.

makonda-tracker