Vesna Dedić aludirajući na Nikolinu Pišek: Voditeljke sa silikonima biće TV lica samo jednu sezonu (VIDEO)

0
Na pitanje novinara Glamura da li mediji mogu da kreiraju sliku o javnim ličnostima, Vesna Dedić je oštro iznela svoj stav u kojem je aludirala i na Nikolinu Pišek
Vesna Dedić, Nikolina Pišek, foto: screenshot
Vesna Dedić, Nikolina Pišek, foto: screenshot

Na prestižnoj dodeli nagrada kompanije Adria Media za najplemenitija i najhumanija dela u Srbiji, novinar emisije Glamur između ostalog postavio je i interesantno pitanje poznatim ličnostima: da li mediji mogu da kreiraju sliku o javnim ličnostima, Među najzanimljivijim odgovorima su oprečni stavovi voditeljke Nikoline Pišek i novinarke i književnice Vesne Dedić.

- Mediji uglavnom iskontruišu neko javno mišljenje, mislim mediji tome i služe, da stvore neko javno mišljenje. Često se dogodi da ne možete da iskontrolišete sve situacije u kojima se nalazite i ne možete da iskontrolišete sve objave koje će o vama izaći. Svi smo mi krvavi ispod kože i svi grešimo i često se tako stvori neko mišljenje i stav o javnim osobama koji nisu u potpunosti ispravni i u potpunosti adekvatni - rekla je Nikolina Pišek, a Vesna Dedić kao da se nadovezala na njen odgovor.

- Kako mogu novinari bilo kakvog tabloida da objave moju selfi fotografiju iz kade, ili ispod tuša, ako je ja sama nisam napravila? Kako mogu da objave moj erotski film ako ga ja sama nisam snimila? Bilo je to pre desetak godina, kada je jedan poznati kolega na mestu urednika, na pitanje ko će vam biti nove voditeljke, dao odgovor: Pa našao sam neke po teretanama i tako dalje.

Verovatno je novinarka aludirala na Nikolinu, čije su nage fotke dospele u javnost.

- Mene bi se isto moglo često naći u teretani, tako da, iako nisam regrutovana u teretani… - rekla je Pišek, a Vesna je zaključila ovaj duel.

- Takvo lice, sa silikonima i koje je pronađeno u teretani, biće TV lice samo jednu sezonu. 

Pogledajte video:

makonda-tracker