Nišville jazz festival: Saučešće povodom smrti Miše Blama

0
Organizacioni tim Nišville jazz festivala na čelu sa direktorom Ivanom Blagojevićem izražava najdublje saučešće porodici Miše Blama.

Ponosni smo što je Miša bio jedan od prvih dobitnika nagrade za životno delo koje naš festival dodeljuje najistaknutijim jazz muzičarima sa ovih prostora, a prošle godine Nišvilla je imao čast da posetiocima festivala predstavi postavku njegovog Muzeja džeza u Srbiji.

S druge strane, Mišin doprinos Nišvillu je NEMERLJIV.

Prisutan na svakom od poslednjih desetak izdanja festivala, aktivan i kao muzičar, predavač na workshopovima, učesnik promocija i tribina - bio nam je sigurno najveća podrška kada je reč o muzičarima. Uvek nas je branio od nedobranemernih, promovisao Nišville kuda kod krenuo, a kada je trebalo i veoma aktivno zastupao naše ciljeve. Takođe, konstruktivnim kritikama i dobronamernim savetima umnogome je doprineo da Nišville danas bude to što jeste.

Bila je čast poznavati ga, družiti se sa njim ili čak - samo slušati ga dok svira ili priča. A imalo se šta i čuti!!!!!!!

Nišville jazz festival će jedno veče predstojećeg izdanja posvetiti Miši Blamu - kaže se u dopisu upućenom medijima koji su potpisali Ivan Blagojević i Nišville team.

 

 

 

makonda-tracker