Prekinuto suđenje Ceci, na potezu Arkanov sin

0
Spor koji se vodi između folk pevačice Svetlane Ražnatović i Vojislava Đurkovića iz Bjeljine oko navodnog duga prekinut je do okončanja ostavinskog postupka, odnosno podele zaostavštvine pokojnog Željka Ražnatović Arkana između njegove udovice i drugog nasledn
Svetlana Ceca Ranatović, Foto: Luka Šarac
Svetlana Ceca Ranatović, Foto: Luka Šarac

Viši sud u Beogradu 30. maja doneo je rešenje o prekidu postupka do pravosužnog okončanja ostavinskog postupka, rekla je Tanjugu potparol suda Dušica Ristić.

Međutim, kako je i taj postupak u prekidu zbog parnice među naslednicima pokojnog Arkana, sporu po Đurkovićevoj tužbi protiv pevačice za sada se ne vidi kraj.

Oba ova postupka zavise od Mihaila Ražnatovića, najstarijeg Arkanovog sina, koji treba da pokrene parnični postupak u vezi sa Arkanovom imovinom, što on nije učinio.

Da podsetimo, u pitanju je tužba gde Đurković traži da mu Ceca isplati 116.063 evra jer je to zaostali dug njenog pokojnog supruga Željka. Ceca osporava dug jer je pare pozajmio Arkan, dok Đurković tvrdi da je Arkan uzeo novac za potrebe svoje supruge I to u njenom prisustvu.

makonda-tracker