Katarina Živković u vezi sa sinom Goce Božinovske?

1
Pevačica Katarina Živković i sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, u poslednje vreme postali su veoma bliski
Katarina Živković, foto: Story arhiva
Katarina Živković, foto: Story arhiva

Naime, kako prenosi Svet, Mirko Šijan i Katarina Živković su se prošlog petka ujutru ljubili naočigled svih u klubu Nana u Beogradu, a izvor koji je bio prisutan kaže da su oboje cele noći bili veseli i veom bliski.

- Katarina je u Nanu došla sa Mirkom, a u njihovom društvu bili su i Kaćina drugarica i jedan drug. Tamo su stigli nakon što su svi zajedno prisustvovali otvaranju jednog splava na Savi. Kada su stigli u Nanu, smestili su se u unapred rezervisan separe, a Kaća i Mirko su sve vreme plesali, smejali se, veselili se, poručivali pesme - rekao je izvor za Svet.

On takođe dodaje da niko nije previše obraćao pažnju na njih s obzirom da znaju da su dobri drugari, međutim u jednom trenutku su njih dvoje počeli da se ljube pred svima.

- U jednom trenutku svi koji su stajali blizu Kaće i Mirka okrenuli su se i zabezeknuto gledali u njih dvoje, koji su se bez zadrške ljubili pred svima. Izgledali su baš slatko, ali je to bio šok. Neposredno posle toga zajedno su napustili Nanu - objašnjava izvor Sveta.


Nakon što mu je zatraženo da objasni navode da se ljubio sa Katarinom, Mirko se ozbiljno zbunio i nije dao jasan odgovor, dok je Goca Božinovska priznala da ne bi imala ništa protiv da joj pevačica bude snajka, kao i da je Mirko smatra odličnim drugom.

- Prijalo bi mi da mi bude snajka jer je mnogo dobra devojčica, nego Mirko nije zainteresovan. Nisu ga ranije privlačile pevačice. On vuče očevu genetiku i mislim da joj ne bi dao više ni da peva. Rekao mi je da nikad ne bi podneo da mu žena peva - otkrila je Goca za Svet.

Inače, Kaća je skoro raskinula dugogodišnju vezu sa Banetom Jankovićem, koji nije imao komentar na ovu temu.

(Izvor: Svet)

makonda-tracker