Pamela Anderson u Crnoj Gori

Holivudska zvezda Pamela Anderson u ponedeljak stiže u Crnu goru, gde će na poziv Atlas Grupe uživati u njihovim ekskluzivnim objektima u Podgorici i Meljinama. Čuvarka plaže zahtevala je vegetarijansku hranu organskog porekla i šampanjac, a biće stalno okruže
0
1 / 3

Piter Ašer, menadžer Pamele Anderson, pre nekoliko meseci posetio je Crnu Goru i vratio se u Los Anđeles sa pozitivnim izveštajima i zaključkom da je što pre i neophodno posetiti ovu prelepu zemlju. Budući da promoviše zdrav život i borbu za ekološki zdravo okruženje, Pamela se veoma zainteresovala za dva projekta Atlas Grupe, Atlas Kapital Centar u Podgorici i turističko-zdravstveni kompleks u Meljinama. Poznat čuvarka plaže je za Atlas Grupu i njeno poslovanje čula u februaru ove godine u Abu Dabiju, od svojih poslovnih partnera, kada je na poziv Duška Kneževića, predsednika Atlas Grupe, bez oklevanja i prihvatila poziv.

Pošto se Pamela Anderson hrani samo hranom organskog porekla, njen prvi i najbitniji zahtev je bio da proba lokalnu domaću hranu. Zahtev je naravno, da hrana bude organskog porekla i sa vegetarijanskog menija. Za večernje sate i odmaranje je izrazila želju za luksuznim šampanjcem.

S obzirom na to da Pamela u Crnu Goru dolazi poslovno na sastanke i obilaske atraktivnih lokacija i građevina Atlas Grupe, imaće prilike da vidi dve lokacije Atlasa koje su u fazi izgradnje, Atlas Kapital Centar u Podgorici i Meljine Resorts&Spa. Kako bi joj se prelazak do primorja olakšao, ovu razdaljinu između Podgorice i Meljina Pamela i njena ekipa prećiće letom helikoptera, tako da joj ovaj put neće oduzeti mnogo vremena od njenog poslovnog dana.

Pored lokacija Atlas Grupe, poželela je da vidi i lepote Crne Gore i Jadrana, pa će je tog dana, pošto završi svoje poslovne obaveze, buduće poslovne kolege Atlas Grupe povesti na krstarenje Jadranom Dominator jahtom od 11 metara.

Dok Pamela bude šetala obalom ili uživala u čarima ekološke države, sve vreme će je pratiti petnestoro ljudi iz obezbeđenja.

makonda-tracker