Kompanija Adria Media Serbia proslavila korporativni dan (FOTO)

Kompanija Adria Media Serbia proslavila je korporativni dan zvaničnim koktelom koji je održan u Hotelu Jugoslavija. Na ovom događaju ustanovljena je AMS godišnja nagrada.
0
1 / 66

Povodom katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju, početak večeri bio je posvećen svim ljudima velikog srca koji su u teškim trenucima pokazali humanost na delu. AMS godišnjim nagradama odato je priznanje herojima koji su svojom hrabrošću dokazali da Srbija može da se ujedini kada je to najpotrebnije. Na samom početku večeri, okupljenima se ispred kompanije Adria Media Serbia obratio predsednik kompanije gospodin Aleksandar Rodić, zatim je počela ceremonija dodele nagrada. Tako je Miloš Maksimović, voditelj TV Prva, zajedno sa operskom divom Draganom del Monako, uručio AMS nagradu  Zoranu Kvrgiću iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Najpoznatija srpska dizajnerka Verica Rakočević i PR Studia B Danijela Mladenović uručile su AMS nagradu  Ivani Dašić, volonterki Crvenog krsta Beograd. Voditeljka i urednica TV Pink Tanja Rađenović, zajedno s mladim glumcem Bojanom Perićem, uručila je AMS nagradu potpukovniku Zečeviću pripadniku 890 mešovite helikopterske eskadrile ispred Ministarstva odbrane.  Voditelji B92 koji su u vreme poplava vodili emisiju Bulevar dobrih dela, Anđelka Prpić i Miloš Urošević, zajedno s poznatom glumicom Jelicom Sretenović, uručili su AMS nagradu Marku Radanoviću iz Gorske službe spasavanja. Generalni direktor DPC grupe Boban Petrović uručio je AMS nagradu predstavniku radio-amatera  Žiki Petroviću, a potpredsednica kompanje Adria Media Serbia Tatjana Vojtehovski uručila je AMS nagradu Nemanji Avramoviću, jednom od autora sajta poplave.rs. Zvanični moderator večeri bio je voditelj Branko Veselinović, dok je goste zabavljao hor Čarolija i bend  Bojane Stamenov.  Svi su uživali u slasnim zalogajima iz restorana Redakcija i vinima iz Vinarije Zvonko Bogdan.

Događaju je prisustvovao veliki broj gostiju, predstavnici vlade, ambasadori, predstavnici medija, poznate ličnosti, klijenti kao i prijatelji kuće.

 

 

 

makonda-tracker