Radmila Manojlović: Još nisam zadovoljna sobom

5
Iako srećna zbog toga što je ostvarila profesionalne snove, folk pevačica Rada Manojlović otkriva da ponekad teško podnosi breme popularnosti pošto neprestano oseća veliki pritisak da nije dovoljno lepa
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Iako trenutno važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, dvadesettrogodišnja Rada Manojlović skoro nikada nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Iako je njen imidž pretrpeo znatne promene nabolje u odnosu na period od pre dve godine kada se pojavila na Grandovoj pozornici, pevačica i danas ističe da ne izgleda onako kako bi to želela.

- Činjenica je da sam se mnogo promenila od prvog javnog pojavljivanja. Mnogo ulažem u stil oblačenja i svoj izgled, tako da uvek nailazim na pozitivne komentare. Ipak, često mi se događa da nisam zadovoljna kako izgledam, uvek mislim da mogu bolje da se obučem, da moja kosa može lepše da izgleda i tako sve u krug - kaže Manojlovićeva.

Mlada zvezda nedavno je svoje obožavaoce obradovala i prvim albumom, a otkako je raskinula vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, uživa u blagodetima svoje slobode. Iako postoji mnogo momaka koji pokušavaju da osvoje njeno srce, Rada trenutno ne želi da se upušta u romansu jer joj je karijera sada na prvom mestu.

- Trenutno nisam zaljubljena ni u koga, osim u posao kojim se bavim i to me ispunjava. Nemam preteranu potrebu za ljubavlju. Kada sam u vezi, volim da se svom muškarcu posvetim bez rezerve, a trenutno nemam mogućnosti za tako nešto. Ceo život sam sanjala da jednog dana imam svoj album, a sada kada se to napokon dogodilo, ne želim da me bilo koji muškarac ometa u tome. Biće vremena za ljubav - smatra pevačica koja priželjkuje da se u budućnosti skrasi pored muškarca koji će joj pružiti iskrenu ljubav.

- Materijalna sredstva i fizički izgled apsolutno su mi nevažni. Bitno mi je da moj dečko prvenstveno bude dobar čovek, da me voli, poštuje i razume posao kojim se bavim - naglašava zvezda Granda koja se trudi da svaki slobodni trenutak provede daleko od velegradske vreve, u svom rodnom selu Četereže. Upravo zbog toga što poslednjih godina stanuje u Beogradu, Radi najviše nedostaje mlađa sestra Marija za koju je od smrti majke Mirjane izuzetno vezana.

- Mada ću celo leto provesti radno u Crnoj Gori, odlučila sam da svojoj sestri početkom septembra ispunim davnašnji san, a to je da nas dve otputujemo same u Grčku. Njena sreća mi je na prvom mestu i trudim se da je što više razmazim, pošto je mlađa od mene i potrebna sam joj u svakom trenutku - kaže Radmila koja je presrećna što joj pevanje konačno donosi i finansijsku dobit uz pomoć koje ispunjava želje svojih najmilijih, ali ističe i da joj uprkos tome popularnost ponekad zasmeta.

- Nekad mi bude stvarno teško. Stalno pazim šta sam rekla, kako izgledam, da li će me neko nezgodno slikati, a uz to sam i jako umorna, što sve zajedno mnogo opterećuje. Kada dođem kući, poželim da sve ovo na trenutak nestane i da kao svaka normalna devojka provedem dan u pidžami. Ipak, onda se setim koliko sam se za sve ovo borila i shvatim da se isplatilo - završava Rada.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker