Adrijana Lima i Marko Jarić: Ne želimo veliku svadbu

0
Brazilska manekenka Adrijana Lima i naš slavni košarkaš Marko Jarić ovog leta su odustali od velike svadbe u Srbiji i potpuno prepušteni nežnim emocijama, broje dane do trenutka kada će dobiti prvu bebu
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Velika sreća koju supermodel Adrijana Lima i naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić osećaju dok iščekuju prinove, unela je i potpuno novu notu u njihov život. Zaljubljeni supružnici uživaju u svakom novom danu dok čekaju jesen kada će njihov prvi naslednik doći na svet. Iako još ne znaju pol bebe, sigurno je da će se bračni par koji se venčao ove godine na Dan zaljubljenih u američkom turističkom mestu Džekson Hol, podjednako obradovati i devojčici i dečaku. Dok nestrpljivo čekaju svoju bebicu, prelepa brazilska manekenka i poznati sportista koji trenutno igra za NBA tim Memfis Grizli, rešili su da odustanu od velikih svadbi koje su prvobitno planirali da prirede za svoje porodice u Srbiji i Južnoj Americi jer nisu sigurni u to da li bi se Adrijana, koja je u šestom mesecu trudnoće, mogla lepo da se provede tokom slavlja.

- Ne znamo da li ćemo praviti svadbu u Srbiji pre Adrijaninog porođaja. Za sada još razmišljamo i dvoumimo se, a šta će biti naša krajnja odluka, tek ćemo videti – rekao je Marko za Story uz objašnjenje kako je sigurno to da ni u kom slučaju neće praviti veliko veselje.

- Odustali smo od velike svadbe jer je venčanje ipak intiman čin koji bi trebalo da proslavimo samo u krugu naših porodica, a ne da se dokazujemo pred drugim ljudima.

Naš bivši reprezentativac i njegova lepša polovina krajem juna fotografisali su se za američki celebrity magazin People, a u intervjuu koji je za njih dala, jedna od najplaćenijih svetskih manekenki otkrila je svoja nekadašnja razmišljanja po kojima nije mislila da će ikada imati muža i decu sve dok pre tri godine nije upoznala svog Marka kraj kojeg je odmah poželela da ostane do kraja života.

- Nikada nisam sebe mogla da vidim kao udatu žena koja ima decu. Ne zato što to nisam želela, već zato što je teško naći osobu za brak i porodicu – otkrila je dvadesetosmogodišnja lepotica i objasnila koliko joj je poznanstvo s Markom promenilo život.

- Sve se promenilo kada sam upoznala Marka, a od samog početka našeg poznanstva, mogla sam da nas zamislim u braku sa velikom familijom.

S druge strane, Marko je u istom intervjuu otkrio kako je oduvek želeo da bude porodičan čovek.

- Čak i u svojim najluđim danima znao sam da ću jednog dana biti porodičan čovek – objasnio je naš sportista, presrećan što kraj sebe ima ženu kakvu je oduvek želeo.

- Adrijana sada jede slatkiše i često se pravda da to nije za nju već za bebu, a ja joj u takvoj situaciji obično kažem kako beba možda želi salatu – rekao je košarkaš kroz smeh.

Iako nikada nisu pričali o svom intimnom venčanju koje su obavili na dan Svetog Valentina i kojim su iznenadili svetsku javnost, slavni supružnici ipak su odlučili da progovore o ovom svečanom činu tokom kojeg je nevesta odlučila da umesto bele venčanice obuče crnu toaletu u kojoj se odlično osećala. Njihova ljubav bila je jedini gost na maloj svečanosti kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da. I pored skromne organizacije, oboje se slažu da je to bio najromantičniji trenutak u njihovom životu. Ipak, nijedno osećanje ne može da zameni nežne emocije koje ih obuzimaju svaki put kada pomisle na svoju bebicu koja će im biti najlepši novogodišnji dar.    

Ivana Nikolić

makonda-tracker