Dajan Kruger: Ne pada mi na pamet da se udajem ponovo

0
Iako je u vezi već osam godina s kolegom Džošuom Džeksonom, glumica Dajan Kruger, koja iza sebe ima već jedno petogodišnje bračno iskustvo, otkrila je da nema nameru da se udaje ponovo, a ispričala je i zbog čega je to tako
Dajan Kruger, foto: Profimedia
Dajan Kruger, foto: Profimedia

Iako je u vezi već osam godina sa kolegom Džošuom Džeksonom – još uvek nije spremna da mu postane supruga, a na tu temu iskreno je progovorila na promociji romantične komedije A Perfect plan.

- Nisam udata, niti mi brak pada na pamet. Ne verujem u ljubav na prvi pogled, ali verujem da se suprotnosti privlače. Drage su mi romantične komedije zato što svako od nas ima ideju da će mu se dogoditi neka luda ljubavna priča, detinjasta u kojoj će uživati dok traje – tvrdi tridesetsedmogodišnja glumica za američke medije.

Dajan je ipak imala bračno iskustvo s francuskim glumcem Gijomom Kaneom za kog se udala 2001. godine, a razvela nakon pet godina.

Sadašnjeg dečka zavolela je nakon što su preživeli prvi izlazak.

- Izveo sam je u jedan italijanski restoran. Tamo je stajalo neko cveće na koje je Dajan alergična i zbog kog je stalno kijala. Postao sam nervozan i da bih to prikrio, stalno sam nešto pričao. Nisam se gasio… Posle sam se čudio da mi se uopšte javila – ispričao je Džekson koji se nada da će ubrzo postati otac.

makonda-tracker