Romana Panić tuži bivšeg dečka?

0
Popularna pevačica odlučila je da tuži bivšeg dečka, deset godina mlađeg Zorana Šupića, za klevetu i uvrede koje je izgovorio nakon raskida
Romana Panić, foto: Luka Šarac
Romana Panić, foto: Luka Šarac

Nakon što se anonimni fudbaler Zoran Šupić (29) našao na meti medija kada je započeo svoju ljubavnu romansu sa Romanom Panić, on je rešio da izađe pred iste i ispriča kako je pevačica lagala da su imali romasu samo kako bi se što više pojavljivala u novinama.

Međutim, tim potezom nije stavljena tačka na ovu priču, jer je Panićeva odlučila da tuži 10 godina malđeg momka zbog laži i klveta koje je izgovorio nakon što ga je ostavila.

- Romana je bukvalno doživela nervni slom kada je videla da je Zoran za jedne novine ispričao kako je ona glumila vezu sa njim kako bi novine pisale o njoj, a da oni zapravo i nisu bili u nekoj ljubavnoj romansi. Pretpostavlja da on zove medije i da je u stvari on taj koji želi medijsku pažnju. Čula se sa svojim advokatom i odlučila da ga tuži za klevete i uvrede - rekao je za Alo izvor blizak pevačici.

On je takođe dodao i da je nju sramota što joj se još jednom desilo da se sa momcima prepucava preko medija.

- Ona je već imala ružno iskustvo sa Fotosom Pitađisom i sada je ovo kap koja je prelila času. Sramota je što je uopšte sebi dozvolila da se sa Zoranom slikala i predstavila ga javnosti. Verujem da se sada opekla i da će sledećeg momka eksponirati tek kada bude bila sigurna u tu vezu - završio je on.

( IZvor: Alo)

makonda-tracker