Miranda Ker: Kako se nositi sa teškim danima i jakim emocijama?

0
Manekenka Miranda Ker, bivša supruga glumca Orlanda Bluma i majka njihovog trogodišnjeg sina Flina otvoreno je progovorila o svojim lošim danima i emocijama te načinu na koji se s njima nosi. Takođe, otkrila je i kako kao dete nikada nije pomišljala o karijeri
Miranda Ker, foto: Profimedia
Miranda Ker, foto: Profimedia

Nakon tri godine braka u oktobru 2013. godine glumac Orlando Blum i manekenka Miranda Ker jedno drugom rekli su zbogom, a o bolnom životnom razdoblju anđeo modne kuće Victoria's secret progovorila je  za novo izdanje časopisa The Edit – čiju naslovnicu i krasi.

- Svi imamo loše dane i negativne emocije. Shvatila sam da se treba suočiti s njima i otpustiti ih, a ako ne uspemo odmah, moramo misliti na nešto drugo što će nam pomoći. Svaka misao o kojoj razmišljate je moćna,i svesno ih možemo menjati te tako promeniti našu stvarnost i biti srećniji. Moramo biti zahvalni na onom što imamo. Perspektiva je ključ – rekla je tridesetjednogodišnja lepotica koja s bivšim suprugom ima trogodišnjeg sinčića Flina.

Dodala je da je najsrećnija kad provodi vreme sa svojim mališanom, a najviše se raduje uživanju u prirodi sa njim.

- Privatni trenuci su mi ipak najvažniji, pogotovo otkako sam postala majka – rekla je Miranda koja je trenutno zaokupljena svojom kozmetičkom linijom KORA Oranics.

- Kad sam sa 14 godina imala svoje prvo modno snimanje, nisam zamišljala da ću biti profesionalni model. Nikad nisam sebe videla u toj ulozi. Kad bi me neko pitao čime bih se bavila, odgovorila bih da ću jednog dana imati svoju liniju kozmetike – zaključila je.

makonda-tracker