Bizarna peticija: Bijonse, očešljaj što pre kosu svoje ćerke

0
Internetom trenutno kruži vest o jednoj od neobičnijih peticija kojom se traži da se Blu Ajvi što pre napravi neka normalnija frizura
Bijonse, foto: Instagram
Bijonse, foto: Instagram

Kako tvrdi žena, njujorčanka Džasmin Toliver, kosi Bijonsine ćerke je što pre potrebna nega, tako da je pokrenula peticiju, kojom bi skrenula pažnju na neurednost Blu Ajvine frizure.

- Kao žena koja razume važnost da se neguje kosa, veoma mi je uznemiravajuće da vidim kako nečije dete pati zbog nebrige. Roditeljima Blu Ajvi, Džeju Ziju i Bijonse izgleda da uošte nije stalo do sređivanja kose njihove ćerke. To je eskaliralo do toga da dete ima mnogo dredova na kosi, koja je i zamršena. Molim vas, proširimo reč o tome da Blu dobije dostojnu negu kose - piše u peticiji.

Peticiju je do sada potpisalo preko četiri hiljade ljudi, a komentari ispod peticije su podeljeni. Neki smatraju da je ovo jedna od najglupljih stvari koje su ikada pročitali, dok je drugi podržavaju rečima sprečimo već jednom nasilje nad decom.

- Mrzim činjenicu kada majka izgleda kao milion dolara, a dete kao da nije video četku otkako se rodilo - jedan je od komentara podržavalaca.

makonda-tracker