Brena oduševila Banjalučane

Lepa Brena je juče u Banjaluci održala solistički koncert, koji je pre dve nedelje odložen zbog kiše
0
1 / 6 Foto: Grand

Pred više od 13 000 ljudi Lepa Brena je u pratnji orkestra Miligram održala je još jedan u seriji spektakularnih koncerata u okviru turneje Uđi slobodno. Pevačica je odsela je u Laktašima, u ekskluzivnom hotelu Kaldera, gde je vlasnik lično dočekao folk-divu i njen tim.

Više od dva i po sata Brena je bez prestanka pevala sa publikom koja je pala u delirijum već nakon prvih taktova pesme Uđi slobodno. Zanimljivo je da je Romana specijalno zbog ove prilike došla iz Herceg Novog, jer nipošto nije želela da propusti ovaj spektakl u svom rodnom gradu.

Fanovi su sa oduševljenjem prihvatili dolazak omiljene pevačice, a na jednom od transparenata pisalo je Mani zemlju koja Brenu nema, aludirajući na stih njene pesme Mani zemlju koja Bosnu nema. Među najvatrenijim fanovima bila su dva momka, Dubravko Liscinski i Aleksandar Savić, koji Brenu prate na svim koncertima. Dubravko je čak propustio tretman hemoterapije, kako bi stigao na nastup svoje omiljene pevačice. Kada je došao u garderobu, a Brena čula o čemu se radi, izgrlila ga je i izljubila.

Ksenija Konić

makonda-tracker