Sindi: Sud mi je oduzeo ćerku i dodelio je bivšem mužu koji me je tukao i davio u trudnoći

0
Privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli... obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta
Ivana Stamenkovic Sindi; foto: Luka Šarac
Ivana Stamenkovic Sindi; foto: Luka Šarac

Pevačica i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi preko Facebook-a profila saopštila je da je starateljstvo nad ćerkom Petrom pripalo njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.

Prenosimo vam njeno saopštenje u celosti:

- Juče je privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli... obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta... Postavlja se pitanje kada brine? Kada je dete 4 godine sa majkom. Dete je pri tom ocenjeno kao dobro vaspitano, inteligentno iznad proseka, srećno. Inače bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu. Kada se dete rodilo udario mi je šamar gde sam pala sa sve malom bebom u naručju. Da li je tada tata mislio o detetu koje je vristalo i jedva sam ga smirila. Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom. Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo zavrljačio joj je omiljenu igračku o zid gde je dete opet vristalo. Kada sam odlučila ubrzo posle toga da se razvedem jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio I posle razvoda da me tuče. Otišla sam u institut za sudsku medicinu slikala modrice i podlive prijavila ga policiji. Od tada je proslo 3 god i on nije doveden na saslušanje... Nisu uzeli na razmatranje ni to da sam navela da je čovek počeo da se drogira. Sada je uzeo starateljstvo i ne da mi da vidim dete. Policija nije nadležna, socijalno nije nadležno. Niko nije nadležan. Inače, advokat koji ga brani je uzeo starateljstvo svojoj ženi...i to tako sto ga je majka odvela na more, a nije dobila saglasnost muža gde se to smatra za otmicu te su starateljstvo dali ocu a ocu je auto dizan u vazduh.... Šta da je dete bilo u kolima? Ovde niko nema odgovore na pitanja. Gde ja živim?



Podsećanja radi, Ivana i Nikola venčali su se 2009. godine i posle godinu dana braka dobili su devojčicu, a zahtev za razvod podneli su kada je ona napunila godinu dana.

makonda-tracker