Ekipa filma Montevideo, gradonačelnik i uprava grada igrali za četvorogodišnjeg Uroša

0
Humanitarna utakmica između članova Uprave grada, predvođene gradonačelnikom Sinišom Malim, i glumaca filma Montevideo, vidimo se, odigrana je juče na stadionu FK Voždovca na krovu Stadion Šoping Centra.

Iako je gradonačelnik Beograda Siniša Mali postigao gol na ovoj utakmici, njegov tim ipak je izgubio od glumaca rezultatom 4:3. Pred 3.000 gledalaca gol za ekipu Montevidea najpre je postigao legendarni fudbaler Rambo Petković, a izjednačio je Raća Petrović. 

Strelci na utakmici za ekipu Montevidea bili su Rambo Petković, koji je postigao dva pogotka, Raća Petrović i Predrag Vasić, poznat i kao mali Stanoje, dok su za grad Beograd poentirali fudbalski velikani Dejan Stanković, Marko Pantelić i gradonačelnik Siniša Mali.

Publika je ulaznicu na ovu utakmicu mogla da plati i slanjem sms poruke na broj 1003, a time su pomogli sugrađanima oštećenim u poplavama širom Srbije. Specijalni komentator utakmice bio je popularni glumac Andrija Milošević, dok je himnu Bože Pravde otpevala pevačica Lejla Hot.

Iznenađenje utakmice bila je pop zvezda Goca Tržan koja je pevala na poluvremenu humanitarnog meča, a ovom okršaju prethodila je još jedna utakmica, između predstavnika Opštine Voždovac i volontera.

Za ekipu Montevideo, vidimo se igrali su Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Mladen Babić, Andrija Kuzmanović, Zoran Bata Mirković, Rade Ćosić, Viktor Savić, Perica Ognjenović, Dejan ilić, Boban Petković, Predrag Vasić, Luka Ignjatović. Aleksandar Gruber, Mile Dejanović, Saša Đorđević, Petar Radošević, Radosav Petrović.

Za grad Beograd igrali su: Nikola Nikodijević, Dragomir Petronijević, Marko Pantelić, Dejan Stanković, Žarko Šormaz, Siniša Mali, Milija Gojkov, Vladan Lukić, Marko Bošković, Uroš Ćosić, Albert Nađ, Miodrag Kozlovački, Dejan Remetić, Saša Rokvić, Marko Pavlović, Boban Stanojević, Slavko Gak, Ivan Sočo, Zoran Živković i Srđan Ilić.

Sav prihoda od prodatih karata sa humanitarne utakmice koju su 30. aprila na stadionu Fk Voždovca odigrali glumci filma Montevideo, vidimo se i pevači Grand produkcije, uplaćen je na račun za lečenje Uroša Karapandžića.

Stadion Šoping Centar za lečenje četvorogodišnjeg Uroša obolelog od celebralne paralize, od prodatih ulaznica uplatio je 622.000 dinara

makonda-tracker