Olivija Njutn-Džon: Ponovo prijateljica sa ćerkom Kloe

0
Kloe Latanzi, ćerka poznater glumice, dugogodišnji je zavisnik o drogama i alkoholu, zbog čega je bio narušen njen odnos sa bližnjima, ali čini se da polako ipak sve dolazi na svoje mesto.
Olivija Njutn-Džon i Kloe Latanzi, foto: Profimedia
Olivija Njutn-Džon i Kloe Latanzi, foto: Profimedia

Dvadesetdevetogodišnja Kloe dugo se borila sa zavisnošću od droga i alkohola. Prošle godine provela je sedam meseci u klinici za rehabilitaciju, ali u maju je poklekla i prekinula višemesečnu apstinenciju. Njena majka, poznata glumica Olivija Njutn-Džon bodrila ju je u najtežim trenucima, ali ćerkina zavisnost narušila je njihov odnos.

Manekenka je priznala da se toliko drogirala i pila da su joj se dani i nedelje stapali jedni u druge i nije uopšte bila svesna vremena. Znala je da bude nadrogirana i pred majkom koja nije ništa primetila jer je za Kloe to već bilo normalno stanje.

Ipak zvezda filma Briljantin stavila je razmirice s ćerkom na stranu i njih dve su. čini se, ponovo najbolje prijateljice. Na svom Instagramu Kloe je u utorak objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom, a uz nju napisala Volim te mama i dodala da su najbolje prijateljice.

makonda-tracker